Over onsMediaplus


OVER SERVICEPLAN GROUP

De Serviceplan Group is actief in Nederland met haar House of Communication waar de labels Serviceplan, Mediaplus, Mediaxplain en Wisecrackers onderdeel van zijn. Mede middels de hub in Amsterdam vormt de Serviceplan Groep het grootste onafhankelijke bureaunetwerk van Europa. Het House of Communication vormt het meest geïntegreerde bureau van Nederland met 100 communicatieprofessionals en met een uniek serviceportfolio gericht op media, creatie, tech en data.

Het biedt zowel Nederlandse, als internationale klanten het breedste scala aan gespecialiseerde diensten op het gebied van communicatie en werkt onder andere voor Batavus, Binck Bank, BMW, Capgemini, De'Longhi, de Consumentenbond, de Efteling, Hornbach, L’Oreal, en Videoland www.serviceplan.nl www.mediaplus.nl www.mediaxplain.nl www.wisecrackers.nl

OVER CLIMATEPARTNER
ClimatePartner is een solution provider voor klimaatactie door bedrijven: Wij combineren individueel advies met een cloud-based software die uniek is op de markt. Wij helpen onze klanten bij het berekenen en reduceren van hun CO2-uitstoot en het compenseren van de restemissies. Dit maakt producten en bedrijven klimaatneutraal, wat wordt bevestigd door ons label.

Wij bieden CO2-compensatieprojecten aan in verschillende regio's en met verschillende technologieën en normen. De bijkomende sociale voordelen van de projecten zijn voor ons bijzonder belangrijk. Onze inspanningen zijn gericht op de 17 Sustainable Development Goals (SDG's) van de Verenigde Naties.

ClimatePartner is in 2006 opgericht in München. Vandaag de dag zijn onze meer dan 400 medewerkers verspreid over kantoren in Berlijn, Boston, Den Haag, Essen, Londen, Milaan, München, Parijs, Stockholm, Wenen en Zürich. Wij werken samen met meer dan 4.500 bedrijven in 35 landen. https://www.climatepartner.com/nl